středa 12. září 2012

Video jako podpora personální inzerce

Pro zájemce, kteří disponují firemními videoprezentacemi (například na portálu YouTube) nabízíme aktuálně zajímavou možnost, jak tyto hotové materiály efektivně využít pro nábor pracovních sil.
Videoinzerce JobMasteru spojuje obraz i textovou stopu - viz homepage anebo demostránka s videy.
Pro spuštění stačí jenom poslat příslušné linky, a my zařídíme vše ostatní.
Video zůstává fyzicky na YouTube, na JobMasteru je jenom sdíleno, takže zobrazením na JobMasteru se navíc podpoří návštěvnost inzerentova videokanálu. Ani personální inzerce nemusí být fyzicky na JobMasteru, stačí jenom linky - to je výhoda internetu.
Zda videoinzerát přiláká větší pozornost než jenom obyčejný textový inzerát, to se teprve ukáže. V každém případě ale nový formát představuje možnost, jak o inzerentovi říci co nejvíc, a dát čtenáři šanci na nejlepší výběr pracovního místa.

1 komentář:

  1. Tak je samozřejmě pravda to, že jakékoliv video dokáže ten projekt nakopnout podstatně více. Ale zase na druhou stranu to nesmí být na úkor toho, že když ptáčka lapají, tak mu pěkně zpívají. Chodil jsem takhle do jedné práce, kde mi po dvou měsících na stole přistála neoprávněná výpověď, kterou měla na svědomí právě náborářka, která se chovala hrozně moderně.

    OdpovědětVymazat