středa 25. dubna 2012

Nabídky práce v Jihomoravském kraji

Pro vyhledání pracovních příležitostí v Jihomoravském kraji využijte pro snazší orientaci vizuální rozdělení na okresy - aktuální seznamy nabídek volných míst průběžně publikujeme na následujících adresách:
nabídky práce v okrese Blansko, nabídky práce v okrese Brno-město, nabídky práce v okrese Brno-venkov, nabídky práce v okrese Břeclav, nabídky práce v okrese Hodonín, nabídky práce v okrese Vyškovnabídky práce v okrese Znojmo
Pro vyhledání nabídek zaměstnání v místě, kde právě jste, použijte adresu http://www.jobmaster.cz/najdi-polohu.php, kde povolíte nalezení Vaší zeměpisné polohy (pozor: použijte prohlížeč, který to "umí").
Na mobilním telefonu najdete práci na adrese http://m.jobmaster.cz/najdi-polohu-mobil.php.
Videotutoriál k hledání práce pomocí Geolokace JobMasteru najdete na http://www.youtube.com/watch?v=mL6lBLM1qSo&feature=youtu.be.

1 komentář:

  1. Co jsem se tak díval, tak zrovna v jihomoravském kraji teď není až tak těžké najít práci. Dřív to ale tak nebylo. Je to asi 7 let zpět co jsem kvůli pracovnímu úrazu bohužel přišel o práci. Když jsem se z toho dostal, tak najít novou bylo velmi těžké. Nakonec jsem tedy šel pracovat do Rakouska, kde bylo práce mnohem více.

    OdpovědětVymazat