neděle 10. června 2012

Nabídky práce v Královéhradeckém kraji

Pro vyhledání pracovních příležitostí v Královéhradeckém kraji využijte pro snazší orientaci vizuální rozdělení na okresy - aktuální seznamy nabídek volných míst průběžně publikujeme na následujících adresách:
nabídky práce v okrese Hradec Králové, nabídky práce v okrese Jičín, nabídky práce v okrese Náchod, nabídky práce v okrese Rychov nad Kněžnou, nabídky práce v okrese Trutnov
Pro vyhledání nabídek zaměstnání v místě, kde právě jste, použijte adresu http://www.jobmaster.cz/najdi-polohu.php, kde povolíte nalezení Vaší zeměpisné polohy (pozor: použijte prohlížeč, který to "umí").
Na mobilním telefonu najdete práci na adrese http://m.jobmaster.cz/najdi-polohu-mobil.php
Videotutoriál k hledání práce pomocí Geolokace JobMasteru najdete na http://www.youtube.com/watch?v=mL6lBLM1qSo&feature=youtu.be

1 komentář:

  1. Nevím teda jak je to v Královehradeckém kraji, ale tady u nás to bylo dlouho s prací hodně špatné. Já dlouhá léta pracoval ve výrobě a musím říct, že na to, jak ta práce byla náročná to ohodnocení nebylo nic moc. Nakonec mě zdravotní problémy donutily z práce odejít. Nevzdal jsem to ale a začal se postupně vzdělávat. Hodně mi pomohly i kurzy, které nabízí tato vzdělávací agentura. No a myslím si, že právě i díky nim se mi velice rychle podařilo najít práci, která už není tak náročná a zároveň je i lépe placená.

    OdpovědětVymazat