pondělí 6. května 2013

Dnešní aktuální nabídky práce v Praze

Hledáte práci v Praze ? 
Nabízíme jednoduchý videonávod, jak rychle vyhledat dnešní aktuální nabídky práce v Praze.
Bude-li užitečný, doporučte jej svým přátelům a známým !


3 komentáře:

  1. No, co mám zkušenost, tak v Praze nikdy o dobrou práci nouzi nebylo. Sama jsem tam jednu chvíli bydlela a najít práci bylo celkem jednoduché. Z tohoto procesu jsem ale už dávno vypadla. Před časem mě totiž zlákalo založení s.r.o., a tak jsem se pustila do podnikání. Musím říct, že život podnikatelky mi zatím vyhovuje. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Zrovna nedávno jsem se díval na nějaké nabídky práce a ta nabídka je dnes opravdu obrovská. Když jsem se já naposledy ocházel o práci, tak ani zdaleka tak velká nebyla a musel jsem brát to první, co přišlo. V té práci už bohužel nejsem. Měl jsem bohužel poměrně vážný pracovní úraz a musel jsem kvůli tomu skončit a najít si méně fyzicky náročné zaměstnání.

    OdpovědětVymazat
  3. Taky si budu muset asi zadat brzy nějaké inzeráty. Chystám se totiž za pár měsíců otevírat vlastní kavárnu. Ještě ale nemám pořádně dodělané vybavení, takže to chvíli potrvá. Teď teprve jsem se například na internetu dívala na takové ty profi kávovary. Zatím to vidím tak, že asi objednám nějaký tady odtud - https://www.atfornax.cz/k:1138/kavovary/

    OdpovědětVymazat