čtvrtek 28. února 2013

Aktuální nabídky práce v Brně

Nabídky práce v Brně a okolí můžete na portále JobMaster vyhledat dvěma způsoby:
jednak na regionální webové stránce pro Brno kde jsou aktuálně nabízené pracovní nabídky uspořádány podle profesních okruhů a v nich seřazeny abecedně,
anebo pomocí GEOLOKACE, která podle Vaší aktuální zeměpisné polohy zobrazí otevřené pracovní příležitosti v okolí (pro Brno lze použít následující zeměpisnou polohu).
Nabídky volných míst jsou zobrazeny částečně přímo na mapě (kvůli přehlednosti nicméně v omezeném počtu), a kompletní výpis aktuálních nabídek zaměstnání je umístěn přímo pod mapou.
Vše funguje i ve Vašem chytrém mobilu - mobilní verzi JobMasteru najdete na jobmaster.mobi.
Navštivte nás ještě dnes, a doporučte nás svým přátelům a známým !


(videotutoriál - Jak na to:)

4 komentáře:

  1. musím říct, že jobmaster je v klidu. Ale ta grafika je nepřehledná a odrazuje od hledání. zkuste něco modernějšího jako mají třeba inzerceprace.cz

    OdpovědětVymazat
  2. V jedné firmě v Brně jsem měla možnost pracovat a abych pravdu řekla, tak na to nemám moc dobré vzpomínky. Hlavně kvůli špatnému kolektivu, se kterým jsem si prostě nesedla. Ani teambuildingová akce, která vlastně byla super na tom bohužel nic nezměnila. V mé současné práci jsem rozhodně spokojenější.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ono je to vždycky o tom kolektivu. Například manžel má firmu asi s dvaceti zaměstnanci a podle toho, co říkal, tak tam všichni se sebou vesměs vycházejí. Teď například do firmy i celkem dost investoval. Říkal, že tam kupoval nějaký nový šroubový kompresor, nové stroje a takové věci. Prý to nebylo vůbec levné.

      Vymazat
  3. Super, já jsem poměrně dlouho pracoval jako elektrikář pro jednu firmu v brně. Kvůli neshodám s vedením jsem ale odešel a teď se živím jako elektrikář - živnostník. Zakázek mám naštěstí celkem dost. Dokonce se mi povedlo najít i jeden obchod elektro Brno - https://www.elfetex.cz/storelocator/brno odkud pravidelně beru materiál na zakázky.

    OdpovědětVymazat